– Sjøegenskaper, kvalitet og sikkerhet

Vi vil at du skal ha sommerens beste opplevelse om bord i en båt produsert av Yamarin. Vårt fokus er førsteklasses sjøegenskaper, avansert nordisk kvalitet og gjennomtenkt sikkerhet. Yamarin er et av de mest populære båt-merkene både i Finland og i resten av Norden. Siden merket ble etablert i 1972 har Yamarin vært en av båtlivets pionerer. Vi har bygd mer enn 70.000 båter. Vi bruker vår ekspertise og erfaring for at hver eneste båttur skal gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Sikkerheten til alle som er ombord i en båt vi har konstruert og bygd er viktig for oss. Vi tester og utvikler for at alle de modellene vi skal levere skal gi de som bruker båten en behagelig og trygg båttur. Sikkerheten handler ikke bare om selve båten. Du må bli fortrolig med den. Derfor anbefaler vi at du leser brukerhåndboken og setter deg inn i båtens forskjellige funksjoner, egenskaper og begrensninger. Er du nybegynner, vil du ha stor av et kurs i grunnleggende båt-bruk.

– Båtliv med en følelse av luksus

Yamarin-båtene produseres av erfarne båtbyggere i Sammatti og Valkeakoski. Alle modellene til Yamarin har skandinavisk form og innredning og praktisk utnyttelse av plassen om bord. Yamarin er kjent for å ha utstyr og detaljer i toppklasse.

Mange modeller leveres med puter og kalesje som en del av basisutstyret. Enkelte modeller kommer også med ekte teak på dekk og dørk som standard. En båt skal også gi en følelse av luksus, mener vi.

– Samarbeid i verdensklasse

Vi setter vår lit til Yamaha, en verdensledende produsent av utenbordsmotorer som har vært markedsleder i Norge siden 1975. Yamarin-båtene er skreddersydd for å passe perfekt sammen med de solide, lette og sterke motorene til Yamaha. Det gir deg trygghet, høy ytelse, gode kjøreegenskaper og et dashbord med lettleste, avanserte instrumenter. Yamarin og Yamaha er en kombinasjon med høy verdi, også på bruktmarkedet!

– Best på sjøegenskaper

Yamarin er kjent for sine gode sjøegenskaper. Det kan fornøyde kunder bevitne og det viser seg gang på gang i uavhengige båt-tester. De kunnskapene og erfaringene vi i årenes løp har skaffet oss, brukes aktivt i utviklingsarbeidet av nye skrog. Vi vil at båten skal gå mykt og stabilt også i grov sjø. Yamarin er et sikkert valg til både innsjøer og skjærgården. Hvis en som har en Yamarin bytter båt, velger eieren Yamarin på nytt. Det er et konkret bevis på fornøyde båteiere.

Hvorfor ikke bli en del av Yamarin-fellesskapet? Velg den modellen som passer ditt båtliv og kontakt oss! Du finner mer info her på hjemmesiden og de fleste har også en video.

Viser alle 10 resultater