– Møt det store eventyret!

Yamarin bygger Cross-modellene for at de skal være solide og klare tøffe utfordringer. Derfor passer en Cross-båt alle slags båteiere.
Båten tar deg trygt og komfortabelt til øyer og holmer i skjærgården med barna om bord, du kan drive vannsport med venner eller dra på en spennende og annerledes fisketur i november. Yamarin Cross sørger for et trygt, sikkert og behagelig eventyr!

– Finsk båtbygger kunst

Yamarin Cross er finsk båtbyggerkunst på sitt beste. Båtene blir konstruert, bygd og testet av erfarne ingeniører, designere og fagfolk. Aluminiumskrogene blir til i en moderne fabrikk i Etseri. De pares med innredning i glassfiber som bygges i Valkeakoski. Yamaha-motoren på hekken er kronen på verket. Yamarin og Yamaha er en populær kombinasjon som holder seg meget godt i verdi!

Yamarin bygger alle Cross-modellene med samme type aluminium som brukes til profesjonelle båter (5083-kvalitet). Det er en aluminium som er 30% sterkere enn den legeringen som vanligvis brukes til fritidsbåter. Du kan fortsette med båtlivet når andre går i vinteropplag!

Finsk suksess

Cross-modellene til Yamarin er båter som alltid er i toppsiktet i de uavhengige sammenligning-testene nordiske båtblader gjør. Det bekrefter at Yamarin bygger båter med suverene sjøegenskaper som du trygt kan kjøpe. Yamarin Cross gir føreren full kontroll, gjør turen behagelig for passasjerene om bord og er skapt for å gi alle en følelse av trygg, tillitsvekkende kvalitet. Men den optimale kombinasjonen av et solid og sjøsterkt skrog i aluminium og en praktisk og elegant innredning i glassfiber er Yamarin Cross blitt en finsk suksesshistorie.

Viser alle 7 resultater