Yamarin 88 DC

  • Yamarin 88 DC
  • Teknisk data
  • Utstyr
  • Pakketilbud

Yamarin utvider sitt meget populære modellsortiment av daycruiser-båter med et nytt flaggskip. Den nye etterlengtede Yamarin 88 DC er rettet inn mot båtfolket som med familie og venner nyter sjølivet, det stilige utseendet og de ypperlige kjøreegenskapene. Den største sittebrønnen i denne størrelsesklassen tilbyr et rimelig stort oppholdsrom for en stor gjeng.

Yamarin 88 DC-s kjøreegenskaper settes pris på selv av den krevende båtføreren. Båtens stabile kjøreopplevelse opprettholdes selv i store hastigheter og hardt vær. Det største motoralternativet for Yamarin 88 DC er Yamaha F350 V8, som gir båten en toppfart på over 45 knop.

I forbindelse med planleggingen av Yamarin 88 Day Cruiser har man satset på trivselen i båten og til sjøs. Bak førersetet finnes det en stor sittebrønn der det er en G-formet sofabenk med sitteplass for 8–10 personer og i midten et stort bord. Pentryet er utstyrt med kokeplater og oppvaskkum, det praktiske klaffearbeidsbordet foldes opp fra fronten på pentryet. Kjøleskapet er plassert under spisebordet. Under setet til hjelpeføreren finnes det skuffer for eksempelvis kokekar.

Foran seg har føreren en 16 tommers Yamarin Q-smartskjerm. Yamarin Q er en allsidig kjørecomputer og et infotainment-system som på den letthåndterlige og klare pekeskjermen viser båtens instrumenter, elektroniske kart, bruksanvisninger og håndtering av en masse tilvalgsutstyr. Selv Yamaha-påhengsmotorene integreres sømløst til Yamarin Q-smartskjermen.

Båten har to kahytter med egen inngang. I den rommelige kahytten forut sover to personer bekvemt og her finnes det et separat vannklosett med håndvask. Gjennom takvinduene som er plassert på begge sidene av dekket strømmer det inn lys og kahytten har også to lamper.

En andre tomanns stikkøye er plassert under den bakre delen av sittebrønnen og den kommer man lett til ved å løfte opp den hengslede midtbenken i sittebrønnen. Hvis man bruker båten med en mindre gruppe kan man lett plassere bagasjen i stikkøyen via luken.

Den store badeplattformen i to nivåer letter ombordstigningen og tilbyr plass for vannleker. Sprayhood-en er plassert bak akterbenken i et skap med hengsler som gjør det lett å ta den fram og sette den opp. Madrassen i stikkøyen passer nøyaktig på badeplattformen som ligger mellom sprayhood-skapet og motoren der flaten forvandler seg til en utmerket plass for solbading. Også på fordekket får man en god soleplattform. Også sofaene i sittebrønnen og bordet kan forvandles til soleplasser.

Lengde: 8,80 meter
Bredde:   2,95 meter 
Vekt (uten motor):  2350 kg 
Antall personer:  12 stk 
Anbefalt motor:  300 - 350 hk 
Toppfart:  ca. 45 knop 
Drivstofftank:   300 liter

Standardutstyr

Ankerbokser for og akter Bensinfilter Kokeapparat 
Kalesjegarasje Havnepresenning Teak på dørk
Bord Havnebelysning Tilt-ratt
Puter, sittebrønn Hydraulisk styring
Spyletoalett
Puter, Cabin Interiørbelysning
Vindusviskere 
Entertainment Manuell og elektrisk lensepumpe Yamaha Y-COP startsperre
Brannslukningsapparat Navigasjons-lys Yamarin Q 16" 
Fast tank på 300 liter Strømuttak 12V / USB Trykkvannsystem, med 45 L tank 
Rekkverk og dekksbeslag i rustfritt stål    

Ekstrautstyr

DELUXE PAKKE:     
Solseng Dekkslys Baugpropell 
2- delt kalesje Solseng 2-delt kalesje
Garderobe Kjøleskap Trimplan
El-system med 2 batterier

     
TOURING PAKKE:     
Ankervinsj  Dusj på badeplattform Varmer
     
ANNET EKSTRAUTSTYR:     
Servostyring  Foliert skrog Yamarin Q 16" ekstraskjerm
Landstrøm Vannskibøyle  Transportpresenning

Motor

Veiledende

YAMAHA F300 BETX fra kr. 1.212.500,-
YAMAHA F350 AETX  fra kr. 1.257.800,-
INKLUDERER blant annet: Yamarin Q 16 "
  Y-COP
  Bunnsmørning
  Båt pakke 


BilderYamarin 88 DC