Yamarin 63 BR

  • Yamarin 63 BR
  • Teknisk data
  • Utstyr
  • Detaljer
  • Pakketilbud

En praktisk og robust båt

Står du på wakeboard? Kjører du vannski? Er du en ivrig dykker? Er Stand Up Paddling din favorittsport?
Yamarin 63 Bow Rider er en mangesidig, åpen fritidsbåt som egner seg spesielt godt til vannsport og alle mulig andre aktiviteter sjøen kan brukes til. En robust konstruksjon og skrog med dyp V-formet bunn gir en behagelig oppførsel og forutsigbare egenskaper også i grov sjø.
Plassen er utnyttet med tanke på brukervennlighet og mulighet til å bevege seg om bord og ha med seg det som trengs.Ved å snu stolene på fører- og passasjersiden blir cockpiten et hyggelig samlingspunkt for alle om bord.

Lengde: 6,25 m
Bredde: 2,3 m
Vekt i tørr tilstand (kg): 900 kg
Maks motorkraft: 150 hk
Antall personer: 8
CE Design Certification: C
Transom: Extra lang
Yamaha-motor: F115-F150

Standardutstyr

Ankerbokser for og akter
Bensinfilter
Brannslukningsapparat
Dør under midtseksjonen i vindskjermen
Fast bensintank på 107 liter
Fenderfester (4 stk)
Gassfjærer i lukene (2 stk. )
Hydraulisk Seastar-styring
Kalesjegarasje
Klargjort for montering av stereo med høytalere. Preinstallerte ledninger
Kontrollboks 6X3
Koppholdere med plass til 5 flasker
Lanterner
Låsbare stuverom i konsollene
Låsbart hanskerom
Monteringsslange i motorbrønnen
Offshoreseter med høy rygg og cockpitputer
Plass for kjøleboks med 12V tilkobling
Plass for montering av 8´´ kartplotter
Rustfrie rekker, fortøyningsbeslag, tauekrok, håndtak, badestige, på fyllingsstuss for drivstofftanken og låsebøyle forut
Strømuttak (12V 2 stk)
To-delt kalesje
Yamaha LAN-multifunksjonsinstrumenter (2 stk)

Ekstrautstyr

Puter til solseng (må ha bord) kr. 3.400,- 
Teakdørk kr. 34.500,- 
Vindusvisker BB kr. 3.000,- 
Trimplan kr. 14.500,- 
Vannskibøyle kr. 6.200,- 
Stereo, Fusion MS-RA70 (inkl DAB)  kr. 10.500,- 

KalesjeSolseng

Den rommelige solsengen leveres som ekstrautstyr. Solsengens puter er sydd slik at man kan vippe bort en del av putene for å ha uhindret passasje til den brede badeplattformen. Badeplattformen gjør det lett å fortøye båten.

Styrekonsollen

For å redusere sjenerende refleks fra konsollene i vindskjermen er konsollene grå. Ved førerplassen er dashbordet utformet med tanke på montasje av en kartplotter med 8" skjerm. Den elegante akryldøren mellom konsollene stjeler ikke plass i gangpassasjen. På toppen har døren en list som er formet slik at den ”går i ett” med vindskjermen. Med døren lukket blir det lunt og behagelig i cockpiten.

Passasjersetet

I forkant av det komfortable passasjersetet har 63 BR et rommelig hanskerom med eget 12-volt strømuttak. Her kan man eventuelt også montere radio. På konsollen er det montert et solid håndgrepspunkt som også fungerer som koppholder.

Fordekk

Den åpne plassen foran vindskjermen har en praktisk innredning som kombinerer en komfortabel sittebenk og god dørkeplass. Det gjør båten velegnet til fiske og til transport av større gjenstander.

Aktercockpit

Cockpiten er innredet med en rommelig og behagelig L-fomet akterbenk. Ved å vende fører- og passasjerstolene blir cockpiten et sosialt samlingspunkt med plass til fem personer når båten ligger stille. Mellom sitteplassene kan man montere bord og få en fullverdig spiseplass. Bordet inngår ikke i standardutstyret. Under akterbenkene er det et stuverom på hele 875 liter. (Stuverommet til en VW Passat er på 485 liter). I stuverommet får man plass til solsengen, bordet, vannski og alt det andre man normalt har om bord.

Kjøleboks m.m.

I stuverommet er det en egen fordypning tilpasset en elektrisk kjøleboks. Det gjør at boksen alltid står støtt, også når det er høye bølger. Kjøleboksen kan tilkobles strøm via en egen kontakt under akterbenken. Lukene over stuverommet kan åpnes uten å fjerne putene. De har gassdempere som holder dem oppe. Akter har båten et stort, praktisk, spesialtilpasset rom for kalesjen.

Vedlikeholdsvennlige puter

Setene og putene om bord i båten er trukket med vinyl som har en overflate som ser ut som tøy. Fordelene med vinyltrekket er at det er vanntett og lett å vaske og holde vedlike. Om bord i Yamarin 63 BR er det brukt trekk i en harmonisk fargekombinasjon av mørkeblått og lys sand.

Motor Pakkepris

YAMAHA F115 BETX EFI kr. 406.800,-
YAMAHA F130 AETX EFI  kr. 418.800,- 
YAMAHA F150 DETX EFI kr. 433.800,-
INKLUDERT:  Akterkalesje 
  Puter 
  Y-COP startsperre 
  Båtpakke 
  Primet og bunnsmurt 
  Yamarin Q BilderYamarin 63 BR