Merry Fisher 695 Marlin

  • Merry Fisher 695 Marlin
  • Teknisk data
  • Utstyr
  • Detaljer
  • Pakketilbud

Etter suksessen med Merry Fisher 755 Marlin og 855 Marlin, tilbyr Jeanneau en innovativ ny modell i en størrelse som går an å traile.

Merry Fisher 695 Marlin inneholder alle de grunnleggende elementene i Marlin serien, inkludert: en spennende utseende, sidedør til et innfelt sidedekk og en romslig akter cockpit. Fiskere vil sette pris på båtens mange sportslige egenskaper. Sammen med en Yamaha motor, er den tradisjonelle V-formede skroget rask og stabil under alle forhold, med gode sjøfarts kvaliteter.

I to-dørs konfigurasjonen er den nye Merry Fisher 695 Marlin perfekt tilrettelagt for fiske. Med skyve glassdør akterut, godt beskyttede side dekk og dyp cockpit, bevegelse på dekket mellom roret og den helt åpne cockpiten er trygt og enkelt.

Båten tilbyr maksimal plass om bord, og har god plass til dedikert fiskeutstyr (fiskebrønn, stangholdere, kraftblokk, skjærebrett, spylepumpe ...).

Singelen-dørs konfigurasjon favoriserer familie utflukter, med benken plassert like bak styrehuset, skjermet fra vind, og overfor en komfortabel cockpit.

Det romslige styrehuset rommer lett fire personer rundt et uttrekkbart bord.

Enten det er for fiske, turkjøring eller familie utflukter, kan man tilpasse denne modellen fullt for å dekke dine behov med mange mulige interiør og eksteriør konfigurasjoner.

Lengde: 6.93 m
Bredde: 2.54 m
Vekt: 1470 kg
Max motor: 175 Hk
Antall personer: 8
Kommer snart
Kommer snart
TBD.