Buster XL Pro

  • Buster XL Pro SC/CC
  • Teknisk data
  • Utstyr
  • Forbruk med 2 pers
  • Pakketilbud

For krevende og tøffe forhold

Buster XL Pro har en kraftig konstruksjon, og er spesielt tiltenkt krevende fritids- og yrkesbruk samt fiske. Båten er bygget på det totalt fornyede skroget til XL. XL Pro kompletterer Buster Pro Series-kolleksjonen for yrkesbruk.

XL Pro kan bestilles med styrekonsollen i midten(CC) eller til høyre(SC). Styrekonsollen er utstyrt med rustfri targabue, og foran den er det en stor, integrert sitte- og oppbevaringsboks. XL Pro i helaluminium har en 4 mm bunnplate, riflet aluminiumsdørk og er romslig dimensjonert, noe som garanterer bekymringsfri bruk. Siderekkverkene, halegatene og svivlene i syrefast stål hører til standardutstyret. For bruk til fiske kan du bestille en dobbel stativserie i rustfritt stål som gir enda større muligheter for å feste utstyr.

De romslig utformede, åpne flatene forenkler bevegelse, fortøyning og transport av stor og lang last. De åpne gulvflatene av riflet aluminium er sklisikre og slitesterke. Dessuten er det lett å holde dem rene. I baugen er det en nyutformet, bred trappeavsats som skjuler et romslig oppbevaringsrom med lokk. I det åpne oppbevaringsrommet akterut er det god plass til fiske og jobb. På innsiden av akterhjørnene er det stødige trappetrinn som forenkler ombordstigning og fortøyning. Akterut finnes det en utfellbar aktertofte som ved fiske kan benyttes som kasteplattform og sitteplass for passasjerer.

XL Pro er selvlensende og kan ikke synke. Takket være riktig plassering av konstruksjoner og komponenter og det lave tyngdepunktet er båten meget stabil både under kjøring og når den ligger stille. Den hydrauliske styringen gjør båten lettkjørt og gir en nøyaktig kjørefølelse. Motorens effektområde er bredt, 70-115 hk. Den største effekten muliggjør økonomisk kjøring, effektivitet og høy topphastighet, også med tung last.

Lengde: 594 cm
Bredde: 217 cm
Vekt: 608 kg
Max motor: 115 HK
Antall pers.: 7
Akterspeil: lang
CE kategori: C
Yamaha-motor: F70-F115

Standardutstyr

Hydraulisk styring
Buster Q med 10 tommers skjerm
Bøyle rundt midtkonsoll
Vindusvisker på styrbord side 
Rekkverk og kryssholdt i rustfritt stål
Aluminiumsdørk
Badestige
Lanterner
Fast tank på 100 L
Kasse foran midtkonsoll
Batteriboks
Hovedstrømbryter
Automatisk lensepumpe
Brannslukker
Selvlensende for regnvann
Putesett 

Ekstrautstyr

Vannskibøyle
Konsolltrekk
Kalesje
Trimplan
Feste for hjelpemotor
Sensorstativ

Motor

Veiledende

YAMAHA F100 DETL EFI 414.600,-
YAMAHA F115 BETL EFI 424.700,-


BilderBuster XL Pro