Buster Mini Sport

  • Buster Mini Sport
  • Teknisk data
  • Utstyr
  • Pakketilbud
Til sesongen 2018 presenterer vi nye Buster Mini Sport. Den nye modellen er et godt eksempel på den "lille båtliv"; det trenger ikke koste all verden for å ha morsomt. Mini Sport er basert på Buster Mini skroget - nå med styrekonsoll. Den tillatte maksimaleffekten på 10 hestekrefter får frem den sportslige siden av denne lille båten. Med styrekonsoll er Mini Sport ideell som forbindelsesbåt for korte avstander i beskyttede farvann, eller som tenåringens første egne "ekte" båt. Med Yamahas 9,9 hestere topper du lett 20 knop.

Båten er enkel og morsom å manøvrere. Til tross for sin sportslige natur, har vi ikke kompromisert sikkerheten - båten er fortsatt usenkbar, selv med last. Brukervennlighet er ytterligere forbedret med det patenterte EasyBail regnvannsavløpssystemet. Den valgfrie vindskjermen gir også beskyttelse mot regn og sprøyting. Med tanke på at dette er en liten båt registrert for tre personer, er Mini Sport faktisk ganske romslig og har en rimelig plass for lasting. Selv med konsollen, veier båten bare 115 kg, og akkurat som den opprinnelige Mini kan trekkes opp på land av to voksne.

Det bekymringsløse og slitesterke aluminiumskroget er så godt som vedlikeholdsfritt, og båten kan levnes ved sommerhuset i vente på nye eventyr. Den valgfrie havnekalesjen holder båten tørr og ren når du forlater den. Langtransporter utføres udramatisk på en tilhenger uten bremser bak en vanlig bil.

 

Lengde: 3.88 m
Bredde: 1.49 m
Vekt (uten motor) 119 kg
Max motor: 6hp - 10hp
Antall personer: 3
Maks belastning: 270kg

Standardutstyr

Kabelstyring
Styrekonsoll
Baksete
Midtsete
Baugsete
Komposittdørk

Motor

Veiledende

KUN BÅT  kr. 31.300,- 
YAMAHA F9,9 JEL kr. 56.000,-


BilderBuster Mini Sport